5-årsjubiléum på Sunnavägen 15

Den 30/8 var det dags för fest då vi firade att huset varit klart i 5 år.

Slide1.JPG

Festen började med att Stiftelsens ordförande hälsade alla 50 närvarande välkomna och tackade föreningen för initiativet och för det goda arbete som styrelsen i föreningen gjort under åren.

Därefter tog föreningens ordförande över och berättade vad föreningen genomfört under de 4 år den funnits.                                                                                                                         

Bland annat har följande genomförts:                                                                                        Ca 220 Tisdagsfika, 35 Fester och ett 20-tal Aktiviteter, 8 Föreläsningar, 30-tal Film och Konserter,  massor av Sport har visats, 20-tal Konstutställningar, 5 Studiecirklar inom Bokcirkel, Korsordscirkel, Datacirkel och Qigong och Boule 2 ggr per vecka

Ordföranden tackade även Stiftelsen för det fantastiska stöd den haft både materiellt och på andra sätt. Vidare att seniorboendet på Sunnavägen 15 är ett av Sveriges bästa, detta kunde han påstå efter att under ett 20-tal år ha arbetat med och besökt boenden i Europa, USA och Canada

Jubileumsfesten.jpg